دیروز یه روز بد بود برام خیلی بد . عصرش رفته بودم مجلس ختم ، ختم یکی از همکلاسیهای دورانه دبیرستانم که تو درگیریهای اخیر تهران کشته شده بود اونم به ضرب گلوله ؟؟؟؟؟ وقتی اعلامیه شو دیدم باورم نمیشد اصلا شکه شدم . خلاصه به همه بچه ها خبر دادیم و همه رو جمع کردیم حتی معلمهای اون سالها رو و رفتیم مراسمش . تو مراسمش خیلی یادش افتادم یاده اون فوتبالا شیطنتا نقاشی های پای تخته خیلی گریه کردم . چند سالی ازش خبر نداشتم تا اینکه پارسال اتفاقی تو تاکسی دیدمش کنارم نشسته بود کلی حرف زدیم گفتیمو خندیدیم یادش بخیر هنوز اس ام اس هاش تو گوشیمه خیلی با محبت بود خیلی دوست داشتنی بود خدا رحمتش کنه . حیف تو اینطور روزی بچه های قدیم و دیدیم کاش به شادی جمع می شدیم . از دیروز خیلی حالم بده خیلی گریه کردم نمیدونم چی بگم گریه امون نمیده فقط حرف مادرش و میگم که با ضجه فریاد میزد و میگفت خدا لعنتشون کنه . کاری ندارم کی بوده هر کی بوده خدا لعنتش کنه همین . ??? |
?????? |
تاريخ ارسال : چهارشنبه 10 تير 1388 - 08:04 بعدازظهر
دوست عزیز مصیبت وارده را به شما و خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می کنم و از خدا می خواهم که انتقام این خونهای به نا حق ریخته شده را از مسببین این خیمه شب بازی بگیرد.
خدا ازشون نگذره همشون تیکه تیکه شن به حق علی که اینجوری دله یه مادرو خون کردن خدا جوابشونو بده آهه همه مادرایی که بچه هاشون شهید شدن یا بازداشتن باهاشونه همیشه. خدا جای حق نشسته گریه های مادراشونو بی جواب نمیذاره. تسلیت میگم. روحشون شاد(گرچه شهیدن حتما روحشون شاده).
afsoos az adamaye bi gheyrat. tu in chand ruz sahne hae didam ke tu omram faramush nemikonam batum bokhore tu sare bache 10 sale. koshtan majruh poshte ambulance ... man be hameye baro bach site tasliat mgam.chon un pesar ghablaz inke refighe reza bashe hamvatane ma bud.khoda kone un donya maro ham nejat bede. chun shahid shode har kari bkhad mitune bokone